art by klingborn

[email protected]

Guidemålningar/Spiritguide portraits

Kategori: 4) Psychic Art/Guidemålningar

Jag har tillåtelse att visa dessa guidemålningar för allmänheten.
 
Som ni kan se så har vi alla möjliga typer av guider som finns runt oss. Det är fantastiskt och de hjälper oss verkligen genom vår resa här på Jorden med sina kloka råd.
Även Kraftdjuren hjälper oss med sin underbara energi och stöttar oss dagligen.
 
I´m allowed to show these spiritguide portraits for the multitud <3
 
As you can see we have all kinds of spiritguides around us <3 And that´s sooooo wonderful and feels very comfortable. They really help us out with their lovely energy. Give us advices and opportunities during our journey through Life. <3
 
 
Vad är då en andlig guide? Jag tycker om att tänka på våra andliga guider som personliga handledare. De hjälper till att motivera och ge oss råd, men de gör inte jobbet åt oss. De kommer och går under hela din livstid och hur många och vilka du har omkring dig beror på vad du går igenom och hur ofta du håller kontakt med dem.
 
 En guidemålning ger ofta glädje för de som är nyfikna på vem/vilka som finns runt dem men som kanske inte kan se dem. Det kan också bli en aha-upplevelse genom de små meddelanden som lämnas om livet just nu.
 
Våra guider är alltid omkring oss oavsett om vi är medvetna om dem eller inte. Andliga guider kan vara allt från vanliga människor till stjärnväsen. Healers som har haft många liv på denna planet, uppstigna mästare, änglar, djur och så vidare. Då jag arbetar nära naturväsen så visar dessa sig gärna också för de som har dessa som guider. Många gånger finns dessa på ett annat plan här och nu i jämförelse med tex en andlig guide som guider dig från andra sidan.
 
Jag kanaliserar bara guider från "ljuset". De är här enbart för att tjäna dig och arbetar bara för ditt högsta goda. Jag kan inte förutsäga framtiden, det är inte vad det här handlar om. De jag ber att visa sig för mig är den guide och kraftdjur som betyder mest i stunden för dig. Jag kanske bekräftar någonting du redan visste men kanske inte har satt i rörelse ännu, eller du kan helt enkelt får bekräftelse på att du är på rätt spår.
 
Du behöver inte vara närvarande för att jag ska få informationen. Alla mina kanaliseringar görs via distans med hjälp av ditt förnamn och efternamn. Skriftlig vägledning ingår. Fokus ligger på målningen. Du kan välja att få i akvarell på akvarellpapper eller med polychromospennor på canson papper.
 
För ytterligare information 
www.klingbornart.com 
 
Du gör enkelt din beställning genom att maila mig:
 
Kärlek & Ljus
Susanna Klingborn