art by klingborn

[email protected]

Om Psychic Art & hur du beställer

Kategori: 5) How to order Psychic Art (spiritguide portraits)

For the english version, scroll down ;-)
 
Psychic eller även kallad Spiritual Art är en form av mediumskap. Konstnären låter sig influeras av andevärlden och skapar utifrån detta. Målningar av anhöriga på andra sidan och andliga guider är exempel på detta.
 
Jag har alltid trott att det finns något mer... Alltid tänkt att efter döden existerar något annat...
Men det var först efter att jag rasade in i väggen och blev riktigt, riktigt dålig som jag efter något år kände att information kring det andliga plötsligt trillade över mig. Det lockade mig...gjorde mig mer intresserad och under denna veva fick jag till mig från ett enormt duktigt och träffsäkert Medium att jag skulle prova Psychic Art. Det Medium, som är en god vän till mig, kunde verifiera det som dök upp och som jag också målade av. Allt stämde!
 
Sedan började jag lite trevande med detta och fick bekräftelse efter bekräftelse från olika håll vilket stärkte mig enormt och även min tro och min sanning. Jag gick även flera olika typer av Mediumutbildningar och fick ytterligare kött på benen.
 
Nu finns det inte en uns av tvivel. Jag VET. Men det jag vet är inget som jag tvingar andra att tro, vi måste alla känna in vår egna sanning.
 
Min erfarenhet ger mig trygghet och hopp. Vi är omringad av nära och kära från andra sidan, våra andliga guider i olika skepnader så som människogestalter eller djur, änglar av olika slag som alla genomsyras av KÄRLEK och våra vackra naturväsen som lever just nu, sida vid sida med oss. Och kraften från KÄLLAN som finns i oss ALLA och som finns i allt levande. Är inte det fantastiskt om något? <3
 
Välkommen att beställa din egna målning!
Vid en beställning skickar du ett mail ([email protected]) med ditt för-och efternamn samt adress. Jag sätter mig sedan i meditation och tonar in på dig och ber om att få se en av dina guider och kraftdjur. Det jag får till mig skriver jag ner och sänder med. Fokus ligger på målningen som tar flera timmar att färdigställa. :) Målningen utförs med antingen akvarellfärger på akvarellpapper i storlek A4. Kostnaden för en guidemålning i akvarell är 1000 kr plus frakt på 14-28 kr inom Sverige. Du kan även beställa i polychromos pennor för samma pris.
 
Välkommen! 
 
Allt har alltid gått bra med frakten, men skulle något hända på vägen under postgången tar jag dessvärre inte ansvar för detta. Det jag i så fall kan erbjuda är en fotokopia på din målning då jag alltid fotar det jag målat. Men som sagt, inga missöden har någonsin skett. :)
 
 
Welcome to order your own painting!
Make your order by sending an e-mail to [email protected] with your name and address. I tune in on you and ask to see one of your spiritguides and poweranimal./spiritanimal The things I hear and see I will write down for you. I make the painting with watercolour on watercolour paper, size A4 (21 x 29,7 cm).
 
I have painted guides for a medium and other people that can see theire own guides so I know for sure that the information from the spiritworld is correct. The price for a watercolour painting is 1000 sek plus postage.
 
If you prefer the painting with Faber Castell polychromos you can choose that for the same price.. 
 
 
Welcome!
 
If anything happens during the shipment, I'm not incharge of that. But don't worry, everything have worked just fine. :-) And I always take pictures of my artwork so it´s possible to get a copy, but as I wrote, nothing have ever happend during the shipment. The angels probably help out. ;-)