art by klingborn

[email protected]

I paint your guide & poweranimal!

Kategori: 4) Psychic Art/Guidemålningar

Här visar jag en del av de Psychic Art målningar jag gjort. :-) 
 
 
De målningar jag visar här har jag fått tillåtelse att visa för allmänheten.
 
 
Ur ett strålande vitt ljus uppenbarade sig denna vackra drottning. Jag hörde ordet "spira" och såg sedan henne hålla i en sådan. Kundens kraftdjur visade sig vara en snöleopard som rörde sig majestätiskt kring guiden. Från denna guide upplevde jag en oerhörd mild och behaglig energi.
 
"Taaaaack! Härlig såååå fin." "Såååå fin så fort jag blir ledig från jobb ska jag söka ram till den <3"
-Kund Catharina
 

Denna riddare visade sig först med visiret nere. Tillslut tog han upp det och log mot mig. Han kom ridande in på kraftdjuret som var en brun ståtlig häst. Hörde "tornerspel" och "medeltiden" samt såg en kort sekvens av ett utdrag från ett tornerspel!
 
"Guuud va fin den blev!! O jag älskar tornerspel!! Blir som ett barn när jag ska se sådant!! :-D va roligt!!"
"Det är fascinerande att du fångade upp hästen - den har Solöga fångat in också!!"
- Kund Maria
 
 
 
Denna guide tittade in i mina med sina svarta ögon. Hörde "aborigin" och såg honom dansa runt en eld, stampade sina nakna fötter hårt i den torra marken så dammet yrde. Fram smög en tiger och öppnade sin käft mot mig och vrålade!
 
"Tusen tack <3 ska rama in den."
-Kund Mia
 
 

Denna vackra spanjorska dansade flamenco med sina kastanjetter i händerna! Kundens kraftdjur visade sig vara en svan. Svanen enligt Solögas bok djurens språk förmedlar att musiken är din medicin. Och dess gåva till Dig är inspiration.
 

"Men så fin .... Helt galet

Ja jag har sjungit sen jag var liten.. Sjungit i kör hur länge som helst.. Älskar musik

Alla mina barn är musikaliska med och duktiga att sjunga.. Så härligt"
 
-Kund Lisa
 

Det var en kvinnlig guide som visade sig för mig, oerhört söt med rödlätt långt hår i en tjock fläta, fräknig med rådjursögon och alvliknande öron. Hon påminde om en kvinnlig Robin Hood och befann sig i naturen. Ett rådjur visade sig ganska direkt som kraftdjuret till denna kund. ♡

En låt började spela i mitt huvud: "Jag tror, jag tror på kärleken!" ♡

Enligt Solögas bok "Djurens Språk" säger Rådjuret: "Bejaka kärleken i ditt liv. Min gåva till dig är att få kärleken att växa."

"Jättevackert...Jag älskar historien om Robin Hood sen barndomstiden, dessutom allt som har med keltiskt ursprunget att göra... även rödfärgad hår om det är naturligt har alltid varit min favorit.hårfärg... skogen är min energiområde :-)  rådjur och de flesta djur som finns i skogen berätta nåt för mig... dem varna mig ibland... Älskar min Guide och Kraftdjur....och...ja...jag tror på Kärleken...  Tack för det verkligen vackre målning... beundrar din talang <3"

-Kund Freia
 
 
 
Jag tonar in på min kund och ser skogssvampar poppa upp fler och fler. Följer dessa in till ett skogsbryn. Det är som hämtat ur en saga! Massa olika djur befinner sig där bland alla buskar och träd. Ser kraftdjuret, en Skogshare och sedan framträder en kvinnlig guide. Hon har en väldigt speciell energi, oerhört lätt, feminin och magisk. Jag ser henne insvept i ett skirt grönt tyg, hon är ett naturväsen med alvöron, oerhört ståtlig och ljuv. Förnimmer hennes krona och hör att hon är Skogens Drottning. Hon har en inneboende kraft i sig...
 
"Va fin den blev och så vackert du målar. Fantastiskt. Den är jättefin och hänger på väggen ovanför min säng. Jag är jättenöjd med den och du målar väldigt fint, kram Carina"
 
 
Guide- och Kraftdjursmålning 
Akvarell
A4, akvarellpapper